ČETVRTO KOLO SNOOKER LIGE BSS BIH ODIGRANO U TUZLI

Proteklog vikenda je u okviru Divizije Tuzla odigrano i završeno IV kolo Snooker Lige BiH 2018/2019. Snage je odmjerilo ukupno 12 igrača na snooker stolovima u tuzlanskim klubovima CLICK Tuzla i Billy Blues.

Nakon ujednačene borbe u okviru polufinalnog susreta, odigranog između Demirela Pirića i Azura Ibrića koji je na kraju slavio rezultatom 3:2, pobjeda u također vrlo zanimljivom i izjednačenom finalnom meču pripala je Mirnesu Mujiću.

Mujić je uspio, uprkos veoma dobroj igri Azura Ibrića, koji je nakon Mujićevog početnog vodstva pobijedio u 2 frejma zaredom, preokrenuti tok i krajnji ishod meča u svoju korist i zahvaljujući boljoj koncentraciji pobjeđuje rezultatom 3:2.

Sve čestititke pobjedniku i svim igračima i učesnicima ovog turnira. Vidimo se u sljedećem kolu Snooker Lige BiH 2018/2019. Sportski pozdrav.

05.03.2019.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO DIVIZIJA BUGOJNO
Copyright (c) 2011. - 2020. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba