SANJIN PEHLIVANOVIC POBJENIK MEZZ BALKAN TOUR-a U SARAJEVU

Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Mr. & Mrs. CUE odrano je šesto kolo Mezz Balkan Pool Tour-a. Na ovom vrhunskom takmičenju učešće je uzelo 66 takmičara sa područja Balkana. Igrala se disciplina 9 ball u kojoj je najviše uspjeha imao Sanjin Pehlivanovic iz Sarajeva. 
Pehlivanovićev protivnik u finalnom meču bio jedan od najboljih igrača u Srbiji,Smederevčanin Đorđe Pecelj a u polufinalnom meču savladao je Marka Lisnića iz Osijeka. Pecelj je do finala došao tako što je u polufinalnom meču pobjedio Martina Martinovića iz Čačka
Moramo napomenuti da se ovo izuzetno veliko i kvalitetno takmičenje odralo u prelijepoj bilijarskoj atmosferi bilijaskog kluba Mr. & Mis. CUE, popraćeno divnom publikom tokom trajanja cijelog turnira, sa kvalitetnim smještajem za igrače tako da je po mnogima čak i najlješe kolo do sada.
Takodjer, i ovaj put je radjen projekat sa TV kućom Sport Klub, gdje će se prikazivati sama završnica takmičenja u duzini od 3 sata.

14.05.2019.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO DIVIZIJA BUGOJNO
Copyright (c) 2011. - 2020. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba