KULALIĆ OSVOJIO DOBOJ OPEN

Sjajna predstava Kulalića: Adi Kulalić osvojio Doboj Open 2019

Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Sport Pub u Doboju, odran je međunarodni tradicionalni turnir koji se igra pod imenom "Doboj Open". Učešće su uzela 43 takmičara iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.Igrala se jedna od najrealnijih disciplina "10 ball". Od početka samog turnira takmičari su počeli sa jakim tempom što i ne čudi obzirom kakvi su sve vanserijski takmičari uzeli učešće na ovom turnitu. Ipak pobjednik je mogao biti samo jedan a ovaj put, to je bio sjajni Adi Kulalić, sjajni Zeničanin koji je godinama u vrhu BH bilijara. Kulalić je na putu do konačne pobjede savladao Kunić Dragana, Stojanović Srećka, Bećirhodić Tarika, Đekić Sašu, te u četvrtfinalu u izuzetno interesantnom meču bio je bolji od Pucar Zorana koji je moda uz Kulalića prikazao najbolju igru, te u polufinalu je bio bolji od odličnog Perić Sandra i konačno u finalnom meču sa sigurnom igrom pobjeđuje Mičić Nemanju iz Doboja, koji je također pred domaćom publikom mamio aplauze iz meča u meč.

"elio bih da čestitam Kulaliću na osvojenom turniru kao i svim nagrađenim igračima. Hvala svim takmičarima koji su učestvovali i ove godine na našem tradicionalnom turniru. Također elim da se zahvalim sponzorima koji su podrali ovaj sportski događaj" rječi su Đekić Saše jednog od organizatora ovog takmičenja.

 

25.11.2019.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO DIVIZIJA BUGOJNO
Copyright (c) 2011. - 2021. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba