Masters

SANJIN PEHLIVANOVIC OSVAJAC ZAVRSNOG MASTERSA U STRAIGHT POOL-u

Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Predator u Sarajevu, odrzan je zavrsni Masters u disciplini STRAIGHT POOL. Ucesce su uzeli 32 najbolje plasirana igraca iz predhodno sedam odigranih kvalifikacionih turnira. Ovo je bio prvi od cetiri Mastersa,u kojem je najvise uspjeha imao Sanjin Pehlivanovic, clan SBK Predator iz Sarajeva. Pehlivanovic je u finalnom mecu savladao svog klubskog suigraca Alena Muratovica, a u polufinalnom mecu je pobjedio Benjamina Mujicica ( Cue ). Muratovic je do finala dosao tako sto je u polufinalnom mecu bio bolji od Dine Cerimagica ( Predator).

Bilo je ovo sjajno kolo u kojem su mnogobrojni gledaoci zaista uzivali u igi koju su im pikazali ucesnici na takmicenju. Naredno kolo iga se 02-03.12.2017. godine u prostorijama BK Cue u Saajevu kada je na rasporedu zavrsni Masters u disciplini OSMICA.

Voditelj takmicenja bio je g-din Senad Pehlivanovic

07.11.2017.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUBH TOUR AMATERSKA LIGA ŽENSKA LIGA JUNIORSKA LIGA BILLY BLUES UNION JACK CLICK MERCUR MASTERS
Copyright (c) 2011. - 2018. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba