Masters

ZORAN SVILAR POBJEDNIK CHAMPIONS OPEN-a

Proteklog vikenda u prostorijama Sportskih bilijar klubova Champions i Cue Ball u Beogradu, održao se novogodisnji turnir. Učešće su uzeli takmicari iz 10 zemalja, bilo ih je kok stotinu, a igrala se disciplina devetka.Prvog dana takmicenja igralo se u oba kluba, a drugi dan takmicenja i sama zavrsnica igrala se u BK Champions. Na ovom takmicenju igrali su i takmicari iz Bosne i Hercegovine, koji su dostojno predstavljali nasu zemlju, a neki su ostvarili i zapazene rezultate.

Nakon dvodnevne borbe, na ovom prestiznom takmicenju, najvise od igre prikazao je Zoran Svilar ( Novi Sad ), koji je u finalnom mecu sa sigurnom i sjajnom igrom savladao Sanjina Pehlivanovica ( Sarajevo ), a u polufinalu je u jako dramaticnom mecu pobjedio Šandora Tota ( Novi sad ). Pehlivanovic je do finala dosao tako sto je u polufinalnom mecu savladao Dejana Sipkovskog ( Skoplje ).

Bio je ovo jos jedan sjajan bilijarski vikend, u kojem su takmicari uzivali. Sve pohvale pripadaju organizatorima takmicenja, kao i voditeljima g-dinu Djordje Pecelju i g-dinu Vladimiru Ilievskom.

Voditelj takmicenja bit ce g-din Vladimir Ilievski

10.12.2017.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUBH TOUR AMATERSKA LIGA ŽENSKA LIGA JUNIORSKA LIGA BILLY BLUES UNION JACK CLICK MERCUR MASTERS
Copyright (c) 2011. - 2018. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba