Masters

SANJIN PEHLIVANOVIC POBJEDNIK ZAVRSNOG MASTERSA U DEVETCI

Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Ravens u Zenici odrano je treće kolo zavrsnog Mastersa. na programu je bila disciplina DEVETKA u kojoj je najviše uspjeha imao Sanjin Pehlivanović, član sportskog bilijar kluba Predator iz Sarajeva. Pehlivanović je u finalnom mecu savladao Alena Muratovica ( Predator ) rezultatom 9:4, a u polufinalnom mecu je pobjedio Elvedina Hadzovica ( Mercur ) rezultatom 9:0. Muratović je do finala došao tako sto je u polufinalu pbjedio Benjamina Mujicica (Cue) rezultatom 9:6.
Bilo je ovo predposljednje takmicenje ove sezone u kojem su takmicari prikazali sjajnu igru, od koje se mora istaci potpuna dominacija pobjednika ovog takmicenja koji ni jednom momentu nije pruzao nikakve sanse svojim protivnicima, te je pobjedom na ovom takmicenju osigurao titulu Prvaka Bosne i Hercegovine u bilijaru, a samim tim i učešće na Evropskom prvenstvu .
Naredni i posljednji Masters se igra iduceg vikenda u prostorijama sportskog kluba Dynamic u Sarajevu kada je na rasporedu disciplina DESETKA.

 

Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO
Copyright (c) 2011. - 2019. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba