Masters

SANJIN PEHLIVANOVIC POBJEDNIK PRVOG KOLA BH TOUR-a

Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Predator u Sarajevu, odralo se prvo kolo Bh Tour takmičenja. Igrala se disciplina DESETKA u kojoj je najvise uspjeha imao aktuelni Prvak Bosne i Hercegovine, Sanjin Pehlivanovic. Pehlivanovic je u finalnom mecu savladao svog klubskog suigraca Faruka Terzica (Predator), a u polufinalu je bio bolji od Nemanje Micica (Sport Pub). Terzic je do finala dosao tako sto je u polufinalu pobjedio Vanju Kovacevica.

Bilo je ovo jedno veoma interesantno kolo, za koje se predpostavljalo da nece imati visok nivo igre, obzirom na pauzu koja je iza nas. Naprotiv takmicari su odigrali cijeli turnir veoma kvalitetno, ali ono sto je najvise krasilo ovaj sportski dogadjaj je profesionalizam koji su takmicari prikazali. Jos jednom cestitke mladim igracima koji su jos jednom potvrdili da pred nasim savezom stoji sjajna bilijarska buducnost.

Voditelj takmičenja bio je g-din Senad Pehlivanović

23.03.2018.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO
Copyright (c) 2011. - 2019. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba