Masters

SANJIN PEHLIVANOVIC POBJEDNIK LIGA KUP - SKOPLJE

Proteklog vikenda u prostorijama Gran kluba u Skoplju, odrao  se šesti po redu turnir u sklopu Regionalne lige ,, LIGA KUP". Na ovom izuzetnom takmicenju ucesce ce uzeti 88 takmicara iz zemalja EX YU, koji su odmjeriti svoje snage u disciplini 10 ball.Takmičari koji su našu Zemlju i naš savez predstavili na takmicenju su: Ajdin Piknjač, Tarik Becirhodzic, Vanja Kovacevic, Faruk Terzic, Silvije kristic, eljko Škorić i Nermin Piknjač i Sanjin Pehlivanovic.

Najuspjesniji takmicari i osvajaci medalja bili su : Andeja Klasovic( Srbija ) i Aleksa Pecelj ( Srbija ) koji su zauzeli 3 MJESTO, Goran Mkladenovic ( Srbija ) je zauzeo 2 MJESTO i Sanjin Pehlivanovic ( Bosna i Hercegovina ) ,koji je osvojio 1 MJESTO.

ČETVRTFINALE

ALEKASA PECELJ  : FARUK TERZIC 8:0

GORAN MLADENOVIC : VALDRIN BLLACA  8:0

ANDREJA KLASOVIC : DEJAN STANKOVIC 8:4

DEJAN SIPKOVSKI : SANJIN PEHLIVANOVIC 5:8

POLUFINALE:

LEKSA PECELJ : GORAN MLADENOVIC 5:8

ANDREJA KLASOVIC : SANJIN PEHLIVANOVIC 3:8

FINALE :

GORAN MLADENOVIC : SANJIN PEHLIVANOVIC 3.8

naredno takmicenje u skolopu Regionalne lige bit ce u 02. juna u Podgorici kada je na redu Veliki zavrsni Masters u kojem ce ucesce uzeti 32 najbolje plasirana takmicara.

 

Voditelj takmicenja bio je g.Vladimir Ilievski, a glavni sudija g. Vanja Hodzic.

24.04.2018.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO
Copyright (c) 2011. - 2019. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba