Masters

SANJIN PEHLIVANOVIC POBJEDNIK CETVRTOG KOLA BH TOUR-a

Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Predator u Sarajevu, odrzano je cetvrto kolo naseg najelitnijeg takmičenja, BH Tour-a. Bilo je ovo prvo kolo poslije ljetne pauze i stvorio se utisak da pauza nije ostavila traga na takmicarsku formu. Ono sto su prikazali takmicari, zaista je bilo na zavidnom nivou, a ta cinjenica ohrabruje pred naredna takmicenja na medjunarodnom planu, prvenstveno mislimo na Balkan Tour koji pocinje 6 oktobra kada je na programu prvo kolo , koje ce se igrati u Čačku ( Srbija ) u organizaci kluba "Libero 5"

Da se vratimo na samo takmicenje. Najvise od igre  prikazao je naš najbolji takmičar, reprezentativac Bosne i Hercegovine, aktuelni juniorski Prvak Svijeta i Evrope,Član sportskog bilijar kluba Predator iz Sarajeva, mladi Sanjin Pehlivanovic. Pehlivanovic je u finalu savladao klubskog suigraca i svog vršnjaka, Faruka Terzica, a u polufinalu je bio bolji od Alic Moamera ( Cue ). Terzic je do finala dosao tako sto je u polufinalu savladao Vanju Kovacevica ( Sport Pub ).Voditelj takmicenja bio je Senad Pehlivanovic.

Naredno kolo igra se 29-30.09.2018 godine u prostorija sportskog bilijar kluba Dynamic u Sarajevu kada je na programu disciplina 8 ball.


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO
Copyright (c) 2011. - 2019. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba