Masters

BECIRHODZIC TARIK POBJEDNIK 6 KOLA BH TOUR-a

Proteklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Predator u Sarajevu, odrzano je šesto kolo našeg najboljeg takmičenja koje se igra pod nazivom BH Tour. Igrala se disciplina DEVETKA u kojoj su takmicari pokazali visok nivo igre. Upravo to se i ocekivlo ako se uzme cinjenica da se drugi dio sezone uveliko zhuktao. Najvise uspjeha imao je Tarik Becirhodzic , član sportskog bilijar kluba Predator iz Sarajeva, koji je u finalnom mecu savladao svog klubskog suigraca, Faruka Terzica ( Predator ), sjanom igrom i ubjedljivim rezultatom 9:2. Becirhodzic je u polufinalu savladao Moamera Alica ( Cue ) rezultatom 9:7. Terzic je do finala dosao tako sto je u polufinalnom mecu pobjedio Vanju Kovacevica ( Sport Pub ) rezultatom 9:4.

Bilo je ovo jos jedno veoma interesantno kolo. Naredno je na programu 03-04.novembra u prostorijama sportskog bilijar kluba Cue, kada nam je na redu disciplina DESETKA. Bit ce to ujedno i posljednji kvalifikacioni turnir nakon kojeg cemo znati koja ce to najbolja 32 takmicara ucestvovati na Zavrsnom Mastersu, gdje su nam programu sve cetiri discipline.

12.10.2018.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO
Copyright (c) 2011. - 2019. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba