Masters

AJDIN PIKNJAČ POBJEDNIK 4 KOLA PRVE DIVIZIJE BSSBIH

Prozeklog vikenda u prostorijama sportskog bilijar kluba Dynamic u Sarajevu, odrano je četvrto kolo Dravne Lige BSSBIH. Učešće je uzelo 42 takmičara iz Prve divizije. Igrala se disciplina OSMICA u kojoj je najviše uspjeha imao naš juniorski reprezentativac, član sportskog bilijar kluba Predator iz Sarajeva mladi Ajdin Piknjač. Ajdin je ovo kolo započeo na ne baš najbolji način, tj. porazom u prvom krugu od Savčić Srdana, zatim je svoju seriju pobjeda započeo sa Hadibajrić Nidalom, pa sa Dervišević Mirzom, Dogović Kemalom, Hodo Edvinom, Hadibajrić Mustafom, te u polufinalnom meču je bio bolji od Hajdarević Edina, a u finalu je savladao svog reprezentativnog suigrača Terzić Faruka. 

Bilo je ovo još jedno sjajno kolo u kojem se vidi da igrači nakon ljetne pauze zasigurno ulaze u jednu zavidnu takmičarsku formu.

TABELA NAKON 4 KOLA:

https://cuescore.com/ranking/PRVA+DIVIZIJA+BSSBIH/5225307

 

24.09.2019.
Bilijar.ba


SANJIN PEHLIVANOVIC JUNIORSKI PRVAK SVIJETA

SANJIN PEHLIVANOVIC NAJBOLJI MLADI IGRAC EVROPE ZA 2016-TU GODINUPRVA DIVIZIJA DRUGA DIVIZIJA TRECA DIVIZIJA CETVRTA DIVIZIJA PETA DIVIZIJA DIVIZIJA TUZLA DIVIZIJA SARAJEVO DIVIZIJA BUGOJNO
Copyright (c) 2011. - 2020. Bilijar Savez BiH; All rights reserved.
Bilijar.ba